Bli slank med smarte proteiner – Brune fettceller øker forbrenningen.

Fiskeprotein og brune fettceller: En uventet forbindelse

Fiskeprotein og Brune Fettceller

Fiskeprotein, som finnes i rikelige mengder i fisk som laks, makrell og sardiner, har vist seg å stimulere dannelsen av brune fettceller, også kjent som brun fettvev eller BAT (Brown Adipose Tissue). Brune fettceller skiller seg fra de hvite fettcellene vi er mer kjent med, som lagrer energi i form av fett. Brun fettcellefunksjonen er å forbrenne kalorier for å produsere varme, en prosess kjent som termogenese.

🐟 Få bedre helse med Hydroprot Fiskeprotein 💕💕
Det foregår studier på fiskeprotein og hvilken effekt det har på blodsukker, forbrenning, kolesterol etc.🐟💪
Tilbakemeldingene fra kunder er ikke til å ta feil av:
✅ Kari - Har brukt Hydroprot i over ett år nå, og i begynnelsen gikk jeg ned kilo, nå er vekten stabil. Opplever svært sjeldent blodsukkerfall og har fått en bedre helse. Bonus er tykkere hår og sterkere negler. Er overbevist om at Hydroprot er årsaken, og kommer ikke til å slutte med ungdomskilden min ❤
✅Brynhild - Har leddgikt og har brukt disse tablettene i en måned og kjenner allerede stor forskjell Anbefales😍
Få din prøvepakke med Hydroprot her >>>

Hvorfor brune fettceller er bra å ha

  1. Forbrenning av Kalorier: Som nevnt tidligere, er en av de viktigste funksjonene til brune fettceller å forbrenne kalorier for å produsere varme. Dette betyr at de kan hjelpe oss med å opprettholde en sunn vekt eller til og med bidra til vekttap.
  2. Forbedret Insulinresistens: Forskning har vist at personer med høyere nivåer av brunt fett har bedre insulinresistens, noe som kan redusere risikoen for type 2 diabetes.
  3. Forbedret Kolesterolprofil: Noen studier antyder at aktive brune fettceller kan forbedre kolesterolnivåene ved å omdanne dårlig LDL-kolesterol til god HDL-kolesterol.
  4. Beskyttelse mot Overvekt og Fedme: Mennesker med høyere mengder brunt fett har en tendens til å ha lavere kroppsfettprosent og en lavere risiko for fedmerelaterte sykdommer.

Hvordan Fiskeprotein Stimulerer Brun Fettcelledannelse

Detaljene er fortsatt under utforskning, men det ser ut til at fiskeprotein kan aktivere visse metabolske signalveier som fremmer dannelse og aktivitet av brune fettceller. Det kan også være relatert til fiskeproteinens evne til å redusere kronisk betennelse og forbedre insulinfølsomheten, noe som begge kan være assosiert med økt brun fettcelleaktivitet.

Konklusjon

Fiskeprotein har en imponerende rekke helsefordeler, og den nyeste forskningen legger til enda en til listen: stimulering av brune fettceller. Disse spesialiserte fettcellene spiller en viktig rolle i reguleringen av metabolismen vår, og deres aktivering kan ha vidtrekkende fordeler for vektregulering, blodsukkerkontroll og kardiovaskulær helse.

Hydroprot fiskeprotein er helsekostproduktet basert på denne forskningen, – Du kan bestille Hydroprot fiskeprotein her >>>

Selv om mer forskning er nødvendig for å forstå de nøyaktige mekanismene bak denne forbindelsen og hvordan man best kan dra nytte av den, gir det allerede grunn til å inkludere fiskeprotein i et balansert kosthold for å fremme generell helse og velvære. Så neste gang du nyter en deilig porsjon fisk, kan du glede deg over at du ikke bare tilfører kroppen din viktige næringsstoffer, men også bidrar til å styrke ditt eget indre varmesystem.


Det er opplest og vedtatt at fisk er noe av det viktigste du kan spise for å holde deg sunn, og forebygge hjerte- og karsykdommer, beinskjørhet og kreft. Det som kanskje er nytt for mange er at proteiner fra fisk kan spille inn på vekten din. Proteiner er det næringsstoffet som metter mest, så hvis du vil ned i vekt er et kosthold med mye proteiner og mindre karbohydrater og fett fornuftig. Dessuten er det viktig å få i seg nok proteiner, da det tar vare på musklene dine når du går ned i vekt. Det er viktig, du vil bli kvitt det farlige fett som samler seg rundt mage, rumpe, lår og vitale organer, ikke muskler. Forskning viser at ved å spise fiskeproteiner får du i deg de viktige proteinene som kan gjøre det enklere å holde vekten nede.

Et daglig tilskudd av fiskeproteiner kan bedre sukkertolleransen, lipidmetabolismen og den generelle kroppsammensetningen hos overvektige i følge en ny studie.

Du kan bestille Hydroprot fiskeprotein her >>>

Totalt 34 overvektige voksne ble randomisert til 8 ukers tilskudd av fiskeprotein eller placebotabeletter. Inntaket av fiskeprotein var 3 gram per dag for de første 4 ukene og 6 g pr. dag for de siste 4 ukene. Resultatene viser at et inntak av fiskeprotein i åtte uker førte til gunstige effekter på blodnivåer av glukose og LDL-kolesterol så vel som glukosetoleranse og kroppssammensetning i overvektige voksne. Døgndosen til Hydroprot er nettopp 3 gram per, så dette er svært relevant.
I studien ble effekten av fiskeproteintilskudd på glukose og lipidmetabolismen hos overvektige voksne undersøkt. Totalt 34 overvektige voksne ble randomisert til 8 ukers tilskudd av fiskeprotein eller placebotabletter (kontroller).

Det ble observert at et inntak av fiskeproteintilskudd i 8 uker førte til lavere verdier av fastende glukose (P<0,05), postprandial glukose 2 timer etter inntak (P<0,05) og glukose-arealet under kurven (AUC) (fem målinger over 2 timer, P<0,05) sammenlignet med kontrollgruppen. Glukose-AUC ble redusert etter 8 ukers inntak av fiskeproteintilskudd sammenlignet med baseline (P<0,05), samtidig med økt 30 min og redusert 90 minutter og 2 timer insulin C-peptid nivå (P<0,05), og redusert LDL-kolesterol (P<0,05). Muskelprosent var økt (P<0,05) og kroppsfettprosent ble redusert (P<0,05) etter 4 ukers tilskudd. Fysisk aktivitet, energi og inntak av makronæringsstoffer endret seg ikke i løpet av studien.

Det ser ut som at et daglig tilskudd av en lav dose fiskeprotein kan ha gunstige effekter på blodnivåer av glukose og LDL-kolesterol så vel som glukosetoleranse og kroppssammensetning i overvektige voksne. De langsiktige effektene av fiskeproteintilskudd er av interesse i sammenheng med å bruke mer fisk som proteinkilde i kostholdet, og effekten av å inkludere fisk i dietten til personer med lav glukosetoleranse bør vurderes.

Hydroprot fiskeprotein er helsekostproduktet basert på denne forskningen, – Du kan bestille Hydroprot fiskeprotein her >>>

Referanse: Vikøren, Linn A., et al. «A randomised study on the effects of fish protein supplement on glucose tolerance, lipids and body composition in overweight adults.» British Journal of Nutrition 109.04 (2013): 648-657.

Du kan bestille Hydroprot fiskeprotein her >>>

Kliniske studier

En rekke kliniske studier har vist at lakseproteiner har en gunstig virkning på mage- og tarmsystemet. Flere studier viser også at proteiner fra laks kan bidra til vektreduksjon. Les mer om dette i forskningsrapportene under.

Lakseprotein kan bremse fedme

Det er ikkje likegyldig kva type protein ein har i kosten. Visse typar protein kan ha langt større betydning for utvikling av fedme, høgt blodsukker og høgt innhald av feittstofet triglyserid, tilstandar som kan føre til type 2-diabetes og hjarte-karsjukdomar, seier forskar ved NIFES, Bjørn Liaset.

Kilde: NIFES – Lakseprotein kan bremse fedme, 30 Juni 2011

https://nifes.hi.no/lakseprotein-kan-bremse-fedme

Fisk er medisin

Laks, sild og sei inneholder ikke bare sunne fettsyrer. Fisk har også sunne proteiner som motvirker høyt blodsukker, kolesterol og hjerte-karsykdommer.

Kilde: http://www.uib.no/k1/105615/fisk-er-medisin

Profesjonelle proteiner

Vi er helt avhengige av å få i oss proteiner gjennom mat og drikke, men visste du at det kan være store forskjeller mellom ulike typer proteiner? Proteiner gir nemlig ikke bare næring og energi, de kan også inneholde korte sekvenser av aminosyrer som kan ha nesten magiske effekter på kropp og helse.

Kilde: https://www.bt.no/nyheter/lokalt/i/35P7X/profesjonelle-proteiner

Mat fra havet mot tarmbetennelse

Ulcerøs kolitt er en kronisk betennelsestilstand i tykktarmen kjennetegnet av gjentatte episoder med blodig diaré. Diettendring med tilskudd av marine produkter kan tenkes å redusere denne tarmbetennelsen.

Kilde: http://tidsskriftet.no/2013/05/nyheter/mat-fra-havet-mot-tarmbetennelse

Du kan bestille Hydroprot fiskeprotein her >>>

En randomisert placebo-kontrollert studie på overvektige menneskers Body Mass Index (BMI) ved bruk av kosttilskudd med lakseproteinet Hydrolysat

Les mer

Kan hydrolyserte fiskeproteiner redusere overvekt?

Men lakseprotein har også andre gunstige egenskaper. Her kan du også lese artikler om vektreduksjon med lakseprotein.

Kilde: https://fisk.no/fiskeri/458-mindre-bukfett-med-fiskeproteiner

En randomisert studie rundt effekten av tilskudd av fiskeprotein på glukosetoleranse, lipider, og kroppsfasong/kroppssammensetning hos overvektige voksene.

Les mer

Fiskeproteiner får deg ned i vekt

Øker forbrenningen mer enn andre proteiner, ifølge ny norsk studie.

Kilde: http://www.dagbladet.no/tema/fiskeproteiner-far-deg-ned-i-vekt/63701501

Er proteintilskudd fremtidens medisin?

Proteiner består av lange kjeder av aminosyrer som er bundet sammen, og nesten all mat inneholder proteiner. Mengden av de ulike aminosyrene kan variere mellom ulike proteinkilder, og i tillegg varierer rekkefølgen på aminosyrene i kjeden. Fisk og kjøtt inneholder omtrent like mye av de ulike aminosyrene, men det er til dels store forskjeller i hvilken rekkefølge aminosyrene er montert. Og det er da det blir spennende!

Du kan bestille Hydroprot fiskeprotein her >>>

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>