Å drikke alkohol er bedre enn trening når det kommer til å leve lenger sier ny -fantastisk- studie

Dette høres sprøtt ut, men ifølge en ny studie er det noe sannhet i det (håper vi). Det finnes et hav av studier som sier noe om både de positive og negative sidene ved å drikke alkohol, men jeg er ganske sikker på at vi ikke ønsker å høre om de negative sidene, så nå tar vi for oss de positive!

Ny forskning viser at alkohol er bra for deg, spesielt hvis du ønsker å leve lenger. Studien ble presentert ved American Association for the Advancement of Science’s annual conference, hvor nevrolog Claudia Kawas presenterte denne fantastiske nyheten. Ved å drikke to glass øl eller vin hver dag kan man redusere risikoen for tidlig død ganske mye, til og med mer enn om du trener.

via GIPHY

For å komme frem til denne konklusjonen har Kawas og hennes team analysert data fra langtidsstudie hold ved UC Irvine’s Institute for Memory Impairments and Neurological Disorders, kalt «The 90+ Study«, som har fulgt gamlingene (unnskyld uttrykket) som har blitt eldre enn 90 år for å finne ut mer om livsstilen deres. Forskerne konkluderte med at de som drakk øl eller vin om dagen hadde en 18% mindre sjanse for tidlig død, mens de som trente 15 til 45 minutter om dagen fikk kuttet risikoen for tidlig død med kun 11%. Dette forteller oss at kanskje alkohol er hemmeligheten til et langt liv (vi håper det).

«Jeg har ingen forklaring på det, men jeg mener bestemt at moderat alkoholinntak forlenger livet.» fortalte Kawas på konferansen. Det er strengt tatt alt jeg trenger å høre for å bli overbevist.

Jeg våger meg til å lage ett nytt livsmotto: «To vin om dagen holder deg ut av graven!».

Del denne med andre du tror vil like denne nyheten! 😉

568 Comments

Legg til en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.