Derfor skal du spise litt ingefær hver dag. 8 viktige helsefordeler du ikke vil gå glipp av.

Ingefær, også kjent som Zingiber officinale, er en plante som har blitt brukt i århundrer for sine medisinske egenskaper. Ingefærrot kan spises rå, kokt eller tørket, og har en sterk smak og aroma. Ingefær inneholder flere helsefordeler som kan gi en rekke positive effekter for kroppen når det spises daglig.

  1. Reduserer betennelse

Ingefær har betydelige antiinflammatoriske egenskaper som kan bidra til å redusere betennelse i kroppen. Betennelse er en naturlig respons i kroppen på skader eller infeksjoner, men hvis det vedvarer over tid kan det føre til en rekke helseproblemer som leddgikt, hjerte- og karsykdommer og kreft. Å spise ingefær daglig kan bidra til å redusere risikoen for betennelsesrelaterte sykdommer. Studier har vist at ingefær kan redusere betennelse i tarmene, noe som kan være spesielt gunstig for personer med inflammatorisk tarmsykdom.

  1. Lindrer kvalme

Ingefær kan bidra til å lindre kvalme og oppkast. Dette gjelder spesielt for gravide kvinner som opplever morgenkvalme. Ingefær inneholder stoffer som kan blokkere signalene som sendes til hjernen når du føler deg kvalm, og dermed kan redusere kvalmen.

  1. Styrker immunforsvaret

Ingefær inneholder vitaminer og mineraler som er viktige for immunforsvaret, inkludert vitamin C, magnesium og kalium. Å spise ingefær kan bidra til å styrke immunforsvaret og beskytte mot sykdommer. En studie publisert i Journal of Ethnopharmacology viste at ingefær økte produksjonen av hvite blodlegemer, som spiller en viktig rolle i immunforsvaret.

  1. Forbedrer fordøyelsen

Ingefær kan bidra til å forbedre fordøyelsen ved å øke produksjonen av magesyre og galle. Dette kan hjelpe til med å bryte ned maten og forhindre fordøyelsesproblemer som forstoppelse og oppblåsthet. En studie publisert i Journal of Agricultural and Food Chemistry viste at ingefær kan bidra til å redusere tiden maten blir i magen og øke hastigheten maten passerer gjennom tarmene.

  1. Reduserer smerte

Ingefær har smertestillende egenskaper, og kan bidra til å redusere smerter i kroppen. Dette gjelder spesielt for smerter relatert til leddgikt og menstruasjon. Ingefær kan bidra til å redusere betennelse og dermed lindre smerte. En studie publisert i Arthritis & Rheumatology viste at inntak av ingefær kan bidra til å redusere smerte og stivhet hos personer med leddgikt.

  1. Senker blodsukkeret

Ingefær kan bidra til å senke blodsukkeret ved å øke insulinfølsomheten. Dette kan være spesielt gunstig for personer med diabetes type 2. Å spise ingefær kan bidra til å stabilisere blodsukkeret og redusere risikoen for komplikasjoner relatert til høyt blodsukker.

  1. Reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer

Ingefær kan bidra til å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer ved å redusere betennelse, senke blodtrykket og redusere kolesterolnivået. Dette gjør ingefær til en hjertevennlig matvare som kan bidra til å beskytte hjertet og blodårene.

  1.  ingefær virker på forbrenningen!

Dette kan hjelpe deg i kampen mot kiloene! – Så ikke bare er ingefær veldig sunt, det kan kanskje også bidra til at du får en smalere midje.

Ingefærrot kan virke varmeregulerende, svettedrivende og feberstillende.
En svært god hjelper når hoste, snue og influensa herjer som verst i kroppen vår. Ingefær inneholder en lang rekke antioksidanter, som uskadeliggjør sykdomsfremmede frie radikaler. Også den hormonelle reguleringen av immunapparatet vårt påvirkes positivt. Ubalanse i dette finregulerte systemet kan forårsake allergier, astma og såkalte autoimmune sykdommer.

Det kan være utfordrende å få i seg ingefær hver dag, derfor kan et helsekostprodukt som Gurkemeie Max være en perfekt løsning for mange. Da får man riktig dosering av ingefær, men også gurkemeie og bioperine som hjelper opptaket i kroppen. Slik at du får maks effekt! Nå får du Gurkemeie Max til halv pris!

Gurkemeie Max kosttilskudd inneholder gurkemeie (curcumin), ingefær og bioperine.

Prøvepakke til halv pris her ?

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>