Alle har det i huset, men ingen tenker på hva det kan gjøre med barna våre. Moren advarer alle!

Det er mange farer i hjemmet. De fleste ulykker skjer i hjemmet. Dette er ikke noe nytt, men det er stadig vekk nye farer som vi ikke tenker over. Det fikk Courtney N Davis erfare den 29. september 2017. Da skjedde det noe forferdelig med munnen til hennes 19 måneder gamle baby og det forandret livene deres for alltid. Nå vil hun advare alle mot å gjøre den samme feilen.

Courtney valgte å dele historien på facebook for å advare andre foreldre mot det som skjedde og det er tydelig at det er mange som ikke kjenner til farene med mobilladere. Courtney hadde snudd seg vekk fra sin datter i noen få sekunder, og plutselig så hun at datteren hadde ledningen til mobilladeren i munnen. Det var tydelig at datteren fikk smerter av det fordi laderen var koblet til strøm. Hun fikk tatt ledningen ut av munnen raskt og merket at datteren var ganske sjokkert.

Turen gikk raskt til legen for å kontrollere munnen og legen kunne raskt konstatere at datteren hadde fått elektrisk forbrenning. Det eneste hun gjorde var å slikke på den i noen få sekunder, så skjedde dette.

Her er bilde fra rett etter det skjedde:

Courtney er nå veldig forsiktig med hvor hun legger laderen. Dette er en viktig advarsel til alle da skaden var skjedd etter bare noen få sekunder. Det så ikke så ille ut helt til å begynne med, men neste dag ble det verre. Heldig vis ser det ikke ut til at datteren har store smerter og hun trives og leker som vanlig. På tross av dette ble såret verre for hver dag som gikk.

Slik så det ut etter noen dager:

Nå har det gått litt tid siden dette skjedde og såret har gradvis blitt bedre. Det er mulig at det er behov for litt kosmetisk kirurgi for å få munnen til å se helt bra ut igjen, men datteren har ellers ingen varige skader.

Del videre med alle du kjenner, så kan vi forhindre at andre gjør den samme tabben. Ikke la ladere ligge koblet til på gulvet slik at de er utilgjengelig for små barn.

Gurkemeie Max er markedets mest potente verktøy mot aldersrelaterte lidelser. Få fart i kropp og sjel.
Halv pris på prøvepakker til nye kunder.
Gurkemeie Max for behagelige ledd og et Sprekere Liv.

FÅ EN PRØVEPAKKE TIL HALV PRIS NÅ >>>