Ny forskning viser at du får et lengre liv ved å drikke kaffe. Sjekk hvor mange kopper du kan drikke.

Det er lett å bli forvirret i forhold til hva man kan stole på når det gjelder forskning. Nye forskningstudier dukker opp daglig, og gir oss informasjon om det ene og andre i forhold til hvordan vi bør leve, spise og drikke. Det med forskning på hva man bør spise og drikke er ofte et tema, og nå er det kaffe som er i fokus.

Når det kommer til forskning på kaffe, er dette et veldig omdiskutert tema. Noen ganger kan vi lese at kaffe er skadelig for oss og andre ganger ikke.
En nylig avslørt forskningstudie, viser i følge Daily Mail, at kaffe kan ha en helsefremmende virkning på oss.

Amerikanske forskere fra The National Cancer Institute og The National Institutes of Health publiserte nylig en ti-års forskningstudie med totalt 10.000 frivillige mennesker. I denne studien har man sett på hvordan kaffe påvirker kroppen og helsen til forsøkspersonene.

Denne studien viser at personer som drikker mye kaffe også har mindre sannsynlighet for å dø av en rekke sykdommer. Kaffe har altså en motvirkende effekt på flere aldersrelaterte sykdommer, som blant annet demens, kreft og hjertesykdommer.

Til det viktigste spørsmålet: Hvorfor er kaffe så bra for oss?

I følge forskerne i denne studien viser den at man vil ha 8% mindre sjanse for å dø av en aldersrelatert sykdom hvis man drikker minst en kopp kaffe om dagen. Drikker man derimot to kopper om dagen, reduseres risikoen med 12%. Videre viser studien at seks kopper kaffe om dagen gir hele 16% mindre risiko for å få disse sykdommene.

Resultatet av åtte kopper kaffe om dagen resulterte i en reduksjon ned til 14% mindre risiko for å få aldersrelaterte sykdommer. Dermed konkluderte forskerne med at 6 kopper kaffe om dagen er det som er mest helsefremmende for oss.

Forskerne klarer med denne studien ikke å se hvilket av ingrediensene i kaffe som er den utslagsgivende i forhold til bekjempelsen av disse sykdommene. Og det er heller ingen forskjell på kaffe med og uten koffein. Dermed utelukker dette at koffein har noe med resultatet å gjøre.

Kaffe er bra for oss, så du kan med god samvittighet nyte opptil seks kopper kaffe om dagen. 

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Gurkemeie-Max_ad_0821-1024x536.png

Gurkemeie Max er markedets mest potente verktøy mot aldersrelaterte lidelser. Få fart i kropp og sjel.
Halv pris på prøvepakker til nye kunder.
Gurkemeie Max for behagelige ledd og et Sprekere Liv.

FÅ EN PRØVEPAKKE TIL HALV PRIS NÅ >>>