Banankake uten mel, sukker og melk, men fortsatt utrolig godt!

Banankake har alltid vært en favoritt hos folk, og med sin saftige konsistens kan den trollbinde hvem som helst. For de med gluten eller melkeallergi har det dog manglet en oppskrift, men nå har vi en som kanskje virker!

Hvis du har intoleranse mot gluten eller laktose, eller bare prøve å kutte ned på hvetemel og sukker så er kanskje det her oppskriften som passer for deg.

Ingredienser:
4 bananer
2,25 dl olje
4 egg
4 dl havregryn, helst fint kuttet
1 kopp rosiner
2 ss bakepulver
Kanel for smak

Her er det du må gjøre:

Sett ovnen på 175 grader.
Smør en springform.
Bland bananer, eggene og oljen med en blender til en jevn blanding.
Rør inn rosiner og tilsett havregryn, kanel og bakepulver.
Hell i formen og stek i ovnen i 35 minutter.

Nyt den deilige, saftige banankaken!