Sover du naken om natten? Du vil bli overrasket over hva som skjer med kroppen din!

Når vi sover foregår det utrolig mye i kroppen vår, og hjernen vår trenger søvn for å kunne fungere optimalt.
Hvis du sover naken om natten, skjer det veldig mye positivt med kroppen din.
Her er noen av fordelene:


Bedre søvn

God og lang søvn er bra for kroppen og hjernen din.
Om natten foregår det mange viktige prosesser i hjernen din, blant annet kvitter den seg med vann og avfallsstoffer. I tillegg fjernes giftige proteiner fra nevronene, som er et biprodukt av nevrologisk aktivitet når du er våken. Får hjernen tilstrekkelig med søvn, vil den fjerne disse proteinene. Når du derimot får for lite kvalitetssøvn forblir disse giftige proteinene i hjernecellene dine, og de kan i verste fall forårsake at din evne til å tenke svekkes. Når du sover naken vil hudtemperaturen din senkes, samtidig som du vil redusere antall ganger du våkner om natten.

Gå ned i vekt
På US National Institutes of Health ble det utført en studie hvor de fant ut at ved å sove naken øker du kroppens metabolisme. Dette skjer nettopp fordi kroppen skaper mer brunt fett for å holde deg varm. Det bruke fettet produserer varme ved å brenne kalorier, noe som igjen er bra for hjertet og musklene.

Redusere stress
Langvarig stress er ikke bra for oss og vil ha negativ effekt på kroppen vår. Stress reduserer vårt immunsystem, øker risikoen for hjertesykdom, fedme og depresjon. Stress vil også redusere din kognitive ytelse.
Ved å sove en god natt søvn vil derimot være med på å gjenopprette dine normale kortisol nivåer, noe som forbedrer stressnivået og gjør deg mer rustet mot det som skjer rundt deg.

Bremse aldringsprosessen
En av de mest overraskende fordelene med å sove naken er at du kan bremse aldringsprosessen. Det som skjer når du sover naken er at kroppen regulerer kroppstemperaturen noe som hindrer utslipp av melatonin. Søvn hormonet melatonin har derfor flere egenskaper enn å bare gi deg en god natts søvn. I følge forskere har hormonet utrolig høy antioksidative egenskaper som vil være med på å bekjemper degenerative prossesser i kroppen.

Bekjempe infeksjoner
Som vi har nevnt tidligere vil det å sove naken gjøre at kroppstemperaturen blir noe lavere enn hvis du sover med klær. Sover du uten klær vil altså bakterier ha vanskeligere for å finne varme plasser å overleve på kroppen din. Dette er også grunnen til at det er å anbefale å sove naken, selv om det er vinter. Det er viktig å huske på at laken og dyner vil gi deg nok varme, og at den overflødige kroppsvarmen bare kan gi bakteriene gode leve forhold.
Mange synes også en dusj før leggetid er behagelig, og dette vil stimulere til at kroppen vil slå på sitt temperatursystem tidligere.

Vår anbefaling er derfor å kvitt deg med pyjamasen og sov godt uten klær.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Gurkemeie-Max_ad_0821-1024x536.png

Gurkemeie Max er markedets mest potente verktøy mot aldersrelaterte lidelser. Få fart i kropp og sjel.
Halv pris på prøvepakker til nye kunder.
Gurkemeie Max for behagelige ledd og et Sprekere Liv.

FÅ EN PRØVEPAKKE TIL HALV PRIS NÅ >>>