Presten fremfører sin sang og alle begynner å gråte – Simon utbryter «det beste noensinne!»

De fleste talent show er veldig underholdende med mange fantastiske mennesker som ønsker å vinne, men spørsmålet er om ikke denne presten slår alle.

Noen blir født med en gudbenådet stemme, som om det var en gave fra oven. Hva som er tilfellet for den her mannen skal vi la være usagt, men at han har en himmelsk stemme er det ingen tvil om.

Fader Ray Kelly er prest og jobber i St Brigids og St Marys menighet i Oldcastle, Irland. Han er ikke hvilken som helst prest, han er en prest med stor forkjærlighet til musikk og sang.

Fader Ray Kelly fikk sitt gjennombrudd for et internasjonalt publikum for fire år siden da han sang i et bryllup og et videoklipp havnet på nettet og fikk flere millioner visninger. Nå er han tilbake igjen, men på en mye større scene.

Han deltar nemlig i «Britain’s Got Talent», og selv om han ikke er som de fleste andre deltagere, ung og lovende, er han helt fantastisk. Med sin stille og rolige fremtoning klarte presten å sjarmere både publikum og jury med en helt fantastisk fremføring.

Til tonene av REMs «Everybody Hurts» synger han på en helt fantastisk måte og når han tar mikrofonen er det nesten umulig å ikke bli imponert. Den ellers så kalde og brutalt ærlige Simon Cowell utbryter at det er «noe av det beste noensinne».

Se selv og del med andre hvis du fikk gåshud!

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>