Esel-føllet blir brutalt revet fra sin mor. Se hva som skjer når de endelig gjenforenes!

Se den fantastisk reaksjonen når det deprimerte eselet endelig gjenforenes med moren sin som han har savnet veldig.

Å tvinges til å skilles fra sine barn kan være noe av det værste i hele verden. Både for foreldrene og barna selv. Det er derfor alltid like trist å høre om dyr som slites fra sine foreldre. Denne historien er opprørende og hjertevarmende på en og samme gang

Dyresenteret Speranza Animal Rescue ligger i Pennsylvania, USA. En dag kom det inn et lite esel-føll. Dyresenteret ville mer enn gjerne ta hånd om det lille føllet. Det eneste problemet var at han hadde blitt ensom – hans mor var ikke med, skriver The Dodo. Dette opprørte det lille føllet, som for øvrig hadde fått navnet Colonel.

Avisen skriver om hvordan de ansatte ved dyresenteret kunne høre redselen til Colonel og hvor dårlig han hadde det grunnet savnet etter sin mor. Hylene han ga fra seg var hjerteskjærende. Uansett hvor høyt han ropte, kom ikke moren hans tilbake.

Denne historien endte heldvigvis godt. En dag fikk dyresenteret inn flere dyr de skulle ta hånd om. Colonel var veldig nysgjerrig på de nye dyrene og gikk bort til gjerdet for å se. Når han så ut gjennom grinden oppstod det fantastiske øyblikket: Det var hans mor som kom! Deres gjenforening ble veldig rørende. Personalet på dyresenteret opplyser om at Colonel nå er i godt humør og at de aldri har hørt han hyle igjen.

I videoen nedenfor kan du se hvordan det gikk da de to eselene ble gjenforent. 

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Gurkemeie-Max_ad_0821-1024x536.png

Gurkemeie Max er markedets mest potente verktøy mot aldersrelaterte lidelser. Få fart i kropp og sjel.
Halv pris på prøvepakker til nye kunder.
Gurkemeie Max for behagelige ledd og et Sprekere Liv.

FÅ EN PRØVEPAKKE TIL HALV PRIS NÅ >>>