Hunden var fastbundet i 10 år – da griper naboene inn. Se den fantastiske forvandlingen.

En dårlig hundeeier holder hunden fastbundet i gårdsplassen i 10 år – da griper naboene inn og gjør det eneste rette.


Det er virkelig utrolig at det finnes mennesker rundt om i verden som er villige til å skade våre firbente venner. Når en gruppe dyrevenner oppdaget at deres dårlige nabo holdt en hund fastbundet dag inn og dag ut, hver eneste dag, ba de han slutte.


Det viste seg at hunden hadde stått slik i 10 år. Naboene fikk nok og begynte å ringe rundt for å få hjelp, men de fikk ikke tak i noen hjelpere. De funderte på om de skulle bryte seg inn i gården til naboen og redde den stakkars hunden, som heter Judas, men innså at det kunne være et lovbrudd.


Etter en stund hørte organisasjonen Animal Advocates om den stakkars hunden, og de tok seg direkte til plassen. Når de så hvor dårlig Judas hadde blitt behandlet, tok de tak i saken med en gang og reddet henne. Etter et varmt bad, masse kjærlighet, mat og et veterinærbesøk bestemte de seg for å omdøpe hunden til Judith.


Hun har nå fått en ny eier og denne triste historien endte godt til slutt.
Se filmen nedenfor for å se når de reddet henne.

Prøv markedets mest potente tilskudd for muskler og ledd. Få et sprekere liv >>>