Sykehuset krevde 1800 kroner for avbestilling av legetime – Mannens triks for å slippe å betale får folk til å juble

Når man må forholde seg til NAV og andre offentlige instanser krever det ofte utrolig mye for å vinne gjennom. Noen ganger finner folk en genial løsning på utfordringer vi støter på her i livet og på nettstedet Reddit forteller en mann om sin geniale løsning for å slippe å betale 1800 kroner for avbestilling av en legetime på sykehuset. Historien er oversatt fra Engelsk:

Jeg skulle avbestille et besøk hos legen, men da sa de at det koster 1800 kroner om man ikke avbestiller minst en uke i forveien. Da spurte jeg hvor mye det ville koste om jeg jeg ønsket å flytte timen og da svarte de at det er gratis.

OK, da vil jeg gjerne flytte timen frem to uker, svarte jeg. Går det bra om tre uker? spurte resepsjonisten. Absolutt! Bra. Da har du ny time om tre uker. Er det noe mer jeg kan hjelpe deg med? Ja, jeg vil gjerne avbestille timen min, svarte jeg. Det må du som sagt gjør minst en uke i forveien, sa resepsjonisten. Men nå har jeg jo ikke time før om tre uker… Eh, jo, ja, det stemmer. Takk skal du ha! avsluttet jeg.

Reaksjonene til denne løsningen har ikke latt vente på seg og vi skjønner hvorfor. Del denne med andre du tror vil like den kreative løsningen.

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>