Bonden skulle tjene penger på valpene. Det som skjer da får hele internett til å gråte!

En bonde fra nord i Norge hadde noen valper han måtte selge. Han laget et skilt hvor han reklamerte for 4 valper til salgs, og hengte det så opp på gjerdet sitt.

Men han festet skiltet kjente han noe som nappet i i jakken. Han så ned i øynene på en liten gutt.

«Unnskyld» sa gutten «Jeg vil kjøpe en av valpene dine»…

«Vel» sa bonden mens han tørket sin svette nakke, «disse valpene er renraset og kommer fra premierte foreldre, de koster derfor veldig mange penger.»

Gutten så ned et øyeblikk, så gravde han dypt i lomma, dro opp en håndfull mynter og sa: «Jeg har 120 kroner. Er det nok til en valp? «Selvfølgelig sa bonden, plystret og ropte «kom Dolly!»


Ut av hundehuset kom Dolly løpende med fire hårete nøster hakk i hæl. Den lille gutten presset ansiktet sitt mot nettinggjerdet og gjorde store øyne. For mens valpene nærmet seg, fikk gutten øyne på en liten bevegelse ved hundehuset som fanget hans interesse.


Sakte men sikkert stabbet det frem enda en pelsball, betydelig mindre enn de andre valpene. Den gjorde sitt beste for å holde følge med de andre… «Den vil jeg ha!» sa gutten mens han pekte ivrig på det lille nøstet.

Bonden satte seg på kne ved siden av gutten og sa: «Gutt, du vil ikke ha den valpen. Den vil aldri bli i stand til å løpe og leke slik som de andre valpene.» Den lille gutten gikk et skritt nærmere, han bøyde seg og begynte å dra opp det ene buksebeinet.

Da så bonden at gutten hadde stålskinner på hver side av leggen, som var festet til en spesiallagd sko.

Gutten kikket opp på bonden og sa: «Du skjønner, jeg løper ikke så bra jeg heller, og den valpen vil trenge en som forstår.

» Med tårer i øynene, bøyde bonden seg ned, og plukket forsiktig opp den lille valpen og la den i armene på gutten. «Hvor mye koster den?» spurte gutten. «Ingenting» svarte bonden. «Ingen betaler for kjærlighet!»

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Gurkemeie-Max_ad_0821-1024x536.png

Gurkemeie Max er markedets mest potente verktøy mot aldersrelaterte lidelser. Få fart i kropp og sjel.
Halv pris på prøvepakker til nye kunder.
Gurkemeie Max for behagelige ledd og et Sprekere Liv.

FÅ EN PRØVEPAKKE TIL HALV PRIS NÅ >>>

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>