Bonden var fortvilet over sin fengslede sønn – Så gjør han DETTE!

Da sønnen endte opp i fengsel, ble bonden skuffet. Gården krevde mye arbeid, og han kunne virkelig ha trengt en ekstra hånd.

De holdt kontakten gjennom brev, og bondens siste brev til sønnen lød slik: «Hei kjære sønn! Jeg savner deg og håper alt går bra med deg. Her på gården sliter jeg. Jeg har fått vondt i ryggen og klarer ikke lenger å grave i åkeren for å plante poteter. Jeg skulle ønske du var her slik at du kunne hjelpe meg.»

Noen dager senere mottok bonden et svar fra sønnen: «Din tulling! Du vet vel at du ikke skal grave i åkeren, det er der jeg har gjemt alle våpnene og pengene fra bankranet!» Politiet gjennomgikk brevet, og dagen etter gravde de opp hele åkeren i jakten på våpen og ranutbytte, men uten resultat. Åkeren var kun fylt med jord, uten spor av verken våpen eller penger.

Et par dager senere mottok bonden enda et brev fra sønnen sin, med følgende melding: «Kjære pappa! Nå kan du plante potetene dine i den nygravede åkeren! Det var det beste jeg kunne gjøre for deg herfra fengselet.»

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>