Idiot-tyver prøver å rømme fra butikken. Se bare her! Jeg ler så tårene triller!

Hendelsen skjedde i Canada, hvor rømningsforsøket til de to tyvene ikke gikk helt som planlagt. Deres tafatte rømningsforsøk endte i katastrofe for dem selv og hele seansen ble fanget av butikkens overvåkningkamera.

Klippet nedenfor viser en mann og en kvinne på 28 og 29 år som forsøkte å handle i en butikk med et stjålet bankkort. Butikkselgeren kontaktet politiet og paret forsøkte videre å rømme fra plassen når politiet kom.

Rømningsforsøket gikk dog ikke helt som planlagt for tyvene. Etter et mislykket forsøk på å ta seg ut hovedinngangen, løpet den unge mannen inn i butikken i håp om å finne en bakvei. Der dukker det opp en sperring og dermed løpet han inn i butikken igjen hvor en politimann står klar. Samtidig som dette utspiller seg prøver kvinnen å finne en vei ut, men det fungerte heller ikke særlig bra..

Se det komiske rømningsforsøket i klippet nedenfor!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Gurkemeie-Max_ad_0821-1024x536.png

Gurkemeie Max er markedets mest potente verktøy mot aldersrelaterte lidelser. Få fart i kropp og sjel.
Halv pris på prøvepakker til nye kunder.
Gurkemeie Max for behagelige ledd og et Sprekere Liv.

FÅ EN PRØVEPAKKE TIL HALV PRIS NÅ >>>