Tyvene prøver å rømme fra butikken, men det går ikke helt som planlagt

Hendelsen skjedde i Canada, hvor rømningsforsøket til de to tyvene ikke gikk helt som planlagt. Deres tafatte rømningsforsøk endte i katastrofe for dem selv og hele seansen ble fanget av butikkens overvåkningkamera.

Klippet nedenfor viser en mann og en kvinne på 28 og 29 år som forsøkte å handle i en butikk med et stjålet bankkort. Butikkselgeren kontaktet politiet og paret forsøkte videre å rømme fra plassen når politiet kom.

Rømningsforsøket gikk dog ikke helt som planlagt for tyvene. Etter et mislykket forsøk på å ta seg ut hovedinngangen, løpet den unge mannen inn i butikken i håp om å finne en bakvei. Der dukker det opp en sperring og dermed løpet han inn i butikken igjen hvor en politimann står klar. Samtidig som dette utspiller seg prøver kvinnen å finne en vei ut, men det fungerte heller ikke særlig bra..

Se det komiske rømningsforsøket i klippet nedenfor!

197 Comments

Legg til en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *