63-åringen har ikke klipt neglene på 25 år – Se når hun viser neglene som verdensrekord!

Hvor ofte man klipper neglene er individuelt. De vokser i ulikt tempo fra person til person. Felles for de fleste er nok at neglene klippes jevnlig for å unngå at de blir for lange og upraktiske.

Den 63 år gamle amerikaneren Diana Armstrong derimot, har tatt et noe uvanlig valg. Hun har ikke klipt neglene sine på hele 25 år, og dette har nå ført til at hun har tatt verdensrekorden for verdens lengste negler.

Neglene er hele 1306,58 centimenter.

Sparet siden 1997

Dianas negler har fått vokse fritt siden 1997. Året da hun mistet en av sine døtre som følge av et astma-anfall. Datteren var den siste personen som rørte Dianas negler.

Til tross for at Dianas andre barn har forsøkt å overtale henne til å klippe neglene, har hun ikke ønsket dette og til slutt innså barna at det ikke var noe vits i å mase mer på moren om dette.

Kan ikke kjøre bil

Hvordan fungerer det å leve med verdens lengste negler? Enkelt er det ikke.

Å kjøre bil, knyte skoene eller få igjen jakken er umulig.

-Jeg kjørte bil tidligere, men så måtte jeg stikke hånden ut gjennom vinduet for å kunne styre, så det går ikke lenger, sier Diana til Guiness rekordbok.

Diana bruker å file og polere neglene for at de skal holde seg godt. Dette er et gjøremål som tar omtrent 10 timer hver gang. Dersom hun skal lakke neglene, går det omtrent 15-20 neglelakk-krukker og til sammen kan det ta opp til fire dager.

Her kan du se innslaget fra Guinness World Records hvor Diana får se sine negler slå verdensrekord.

DEL med dine Facebook-venner!

Gurkemeie Max er markedets mest potente verktøy mot aldersrelaterte lidelser. Få fart i kropp og sjel.
Halv pris på prøvepakker til nye kunder.
Gurkemeie Max for behagelige ledd og et Sprekere liv.
FÅ EN PRØVEPAKKE TIL HALV PRIS NÅ >>>