Kvinnen hånet den den «møkkete» mannen. – Nå går svaret hans viralt!

Da frekke kvinnen kom med en frekk kommentar om utdanningsnivået til den skitne håndverkeren, valgte han å svare på tiltale. Håndverkeren Andy Ross var innom det lokale supermarkedet for å handle etter en lang dag på jobb. Han hadde ikke hatt tid til å vaske seg, og var derfor fortsatt skitten etter endt arbeidsdag.

Det faktum at han var møkkete fikk en kvinne til å komme med en frekk kommentar om utdanningsnivået hans. Andy valgte å svare på tiltalen.

Familiefaren Andy fra Washington, USA, jobber i byggebransjen. En liten jente stirret på ham da han var og handlet. Til tross for at han hadde litt skitt i ansiktet, ble han overrasket da jentas mor pekte på ham og sa: «Derfor bør du gå på skolen.»

Andy ble overrasket over morens dømmende kommentar, men han fikk hevn kort tid etter.

Det moren og datteren ikke visste, var at Andy faktisk har en universitetsgrad, og at skitten i ansiktet hans ikke sier noe om utdanningsnivået hans.

– For det første: Nå er det som om jeg er en veldig utdannet, men skitten mann. Jeg er ikke bare utdannet fra videregående, men jeg har en bachelorgrad og flere medisinske sertifiseringer. Å anta at jeg er uutdannet på grunn av hvordan jeg ser ut er veldig arrogant, skrev Andy i et Facebook-innlegg som raskt gikk viralt.

Innlegget er nå slettet, men ifølge Uppskattad skrev Andy videre at han også hadde jobbet i militæret som sykepleier i en spesialenhet.

Etter den militære karrieren begynte familiemannen i en kontorjobb som han ikke trivdes med. I stedet valgte han å jobbe i bygge-bransjen, der han trives.

– Jeg liker å jobbe med hendene og være ute. Derfor blir jeg noen dager litt skitten. Jeg tjener godt, er flink til det jeg driver med og kan forsørge familien min uten problemer. Så mitt utseende gjenspeiler på ingen måte nivået på min intelligens eller utdannelse, sa han videre i innlegget.

I innlegget, som raskt ble en viral hit, laget han også en liste med åtte poeng som han ønsket at moren kunne lære av:

  1. Ikke døm andre ved første øyekast
  2. Gjør det du liker, og hvis du liker det, er det aldri hardt arbeid
  3. Håndverker-jobber er de beste jobbene. Man kan få god lønn, og noen ganger er arbeidet lønn nok i seg selv.
  4. Utdanning er viktig, men universitetsutdanning er ingen garanti for noe.
  5. Erfaring, hardt arbeid og empati gjør at du kan lykkes i karrieren
  6. Ikke vær en idiotisk forelder som utdanner barna dine til å bli idioter.
  7. Når du prøver å vurdere andres intelligens og utdanningsnivå, er det ikke en god idé å ha mindre utdannelse enn til og med «den skitne mannen» har.
  8. Jeg trenger et bad.

DEL gjerne videre om du mener flere burde få med seg Andy sin liste!