Kvinnen ser en rik mann parkere sin luksusbil på en handikapparkering – hennes hevn er like genial som den er morsom.

En kvinne i USA mente det var på tide å sette på plass de som urettmessig okkuperer parkeringsplasser beregnet for funksjonshemmede.

I stedet for å bare bruke banning, valgte hun å la mannen det gjaldt svette ordentlig, slik at han aldri ville vurdere å gjøre det samme igjen.

Denne dagen hadde en kvinne akkurat kommet til en parkeringsplass ved et kjøpesenter da hun så en mann i en dyr BMW kabriolet svinge inn.

Mannen i den flotte bilen var rask med å ta plassen som var reservert for funksjonshemmede.

Ut fra hans oppførsel hadde han tilsynelatende ingen handikap, ifølge kvinnen, som selv undersøkte rundt bilen hans for å se om det var noen synlige tegn til det.

Mannen hastet raskt fra bilen for å handle, og kvinnen gjorde det samme.

Da kvinnen kom tilbake til parkeringsplassen en god stund senere, sto bilen der fortsatt. Mannen, som tydeligvis ikke var funksjonshemmet, hadde med andre ord blokkert plassen i lang tid.

Kvinnen kokte innvendig og bestemte seg for å lære ham en lekse. Senere delte hun «hevnen» sin på forumet Reddit:

«På Walmart med sønnen min, parkerte jeg og så at eieren av en ny BMW kabriolet bestemte seg for at den markerte plassen var reservert for HAM. Jeg undersøkte, og det var ingen skilt eller tegn på funksjonshemming.

Det gjorde meg rasende, og det var det eneste jeg kunne tenke på mens vi handlet. Da jeg kom ut og han fortsatt sto parkert der, bestemte jeg meg for å være smålig.»

«Jeg fant en lapp og la den på vindusruten hans,» skriver kvinnen.

For å ikke gå glipp av mannens reaksjon, satt kvinnen og sønnen hennes igjen i bilen og ventet til BMW-eieren kom ut.

«Vi satt i bilen i ytterligere 20 minutter og ventet. Ut kom en fyr som så ut som en personlig trener. Han kom joggende mot bilen sin og snakket i mobiltelefonen.

Han la merke til lappen og utbrøt «åå, FAEN!» Så brukte han de neste 20 minuttene på å gå rundt bilen, hver eneste cm. Han gnukket på hver eneste flekk for å se om han fant noe riper. Han lette fremdeles da vi dro.

Ingenting var skadet, ingen skade – bare en lekse (forhåpentligvis) lært,» skriver kvinnen i innlegget sitt på Reddit.

Ikke uventet fikk teksten mange lovord og ble delt av folk som syntes det var riktig av henne.

DEL VIDERE HVIS DU SYNES DENNE HEVNEN VAR GENIAL!