Graver du ned de brukte te-posene dine i hagen? Da skjer DETTE! Utrolig!

Du vil aldri kaste brukte teposer igjen!

Har du en grønne fingre og liker du å bruke ettermiddagene på å jobbe i hagen? Da er dette det perfekte tipset for deg. Vanligvis kaster vi te-posene i søpla umiddelbart etter å ha laget te. Det er imidlertid ikke særlig smart, fordi en brukt tepose kan gjøre underverker for hagen din!

Hage
Å dyrke en haug med forskjellige frøplanter kan være en utfordring. Grunnen er at de fleste frøplanter aldri spirer, til tross for all kjærligheten, og omsorgen du legger i det. Heldigvis finnes det hjelp, og det er i en te-pose. Alt du trenger å gjøre er å begrave en brukt tepose i jorden.

Ekstra næring
Ved å legge en tepose i jorden i hagen din, gir du den ekstra næring. Teblader inneholder tannin og næringsstoffer som fungerer som en naturlig gjødsel for jorden. Selve posen er laget av fibre fra stilken til abacaplanten, som er en type bananplante. Teen løses lett opp i jorden, og gir et sunt miljø for blomster og planter å vokse.

Skadedyr
Teposene holder også skadedyr på avstand. Brukte teposer og kaffegrut bidrar til å holde skadedyr borte fra blomstene og plantene. Lukten jager bort alle skapninger som ønsker å ta en bit av plantene dine.

Vil du vite hva mer du kan bruke en te-pose til? Se videoen under. Det er ganske fantastisk!

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>