Tannlegen vil ikke at du skal vite om denne hemmeligheten for hvite tenner!

Med alderen skjer det en del med kroppen. Håret blir gråere og tennene blir gulere. Nå er det sånn at det ikke er den ytre delen av tannen, emaljen, som er gul, men dentin. Dentin er den indre delen og den er mørkere. Når emaljen blir tynnere på grunn av slitasje fra syrer som er i matvarer gjør det at tennene ser gulere ut raskere. Fargen på dentin reflekterer gjennom emaljen som et prisme, slik at tannen ser gul ut.

Når vi drikker te, kaffe, vin, eller bruker snus eller tobakk kan tannemaljene også bli farget. Det koster ofte alt for mye å bleke tennene hos en tannlege og det brukes ofte kjemikalier som ikke er bra for deg.

Det tannlegene ikke vil fortelle deg er at det finnes en metode du kan bruke hjemme, som ikke benytter kjemikalier og den tar bare 2 minutter. I tillegg kommer du raskt til å se resultater. Det du trenger er kokosolje og bikarbonat. Bland de i like deler slik at du får en kremete konsistens og så legg den i kjøleskapet i noen timer. Børst så tennene på vanlig måte med blandingen, børst i ca. 2 minutter. Resultatet skal komme raskt.

Se videoen under for mer informasjon:

4 846 Comments