Valpen ble dynket i lim og etterlatt for å dø! Det som da skjer… Vi tørker tårer!

Det kan være vanskelig å forstå hvordan enkelte mennesker kan være så brutale mot uskyldige dyr. Men, dessverre , det skjer oftere enn vi aner. Da er det ekstra hyggelig å se at det er også finnes dyreelskere der ute som gjør alt de kan og mer for å hjelpe disse uskyldige dyrene. Denne videoen vil sjokkere, men den har en slutt som varmer våre hjerter.

Den 4 måneder gamle valpen Pascal hadde blitt torturert og plaget av en gjeng unger. Til slutt hadde de dynket valpen i lim og dratt den gjennom skitt. Den ble bragt inn til en veldedig organisasjon som straks begynte å ta seg av den. Skader fra limet gjorde at etterlot den vesle hunden små sjanser for å overleve. Da de klarte å barbere av pelsen hadde skadene fra limet gitt valpen store skader på huden. Stakkars.

Se videoen under for å se den mirakuløse forvandlingen. Vi rekker en stor takk til disse fantastiske menneskene som klarte å berge livet til valpen.

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>