Hunden «Storm» ser en hjort som drukner – Det som så skjer er helt UTROLIG!

Mark gikk en vanlig tur med hunden sin da lufteturen plutselig tok en dramatisk vending. Begge fikk øye på en liten hjort som kjempet for livet og holdt på å drukne.  


Hundeeier Mark Freeley, som kommer fra USA, gikk en helt vanlig tur med hunden sin Storm som er en Golden Retriever. Plutselig får de øye på en hjort som er i ferd med å drukne.
Hunden Storm hopper raskt ut i sjøen og begynner å svømme utover mot hjorten. Mark tar raskt opp mobiltelefonen og begynner å filme hundens redningsforsøk.

Etter en liten stund kommer hunden i land igjen. Helt alene har han klart å få med seg den lille hjortekalven i land. Hundeeier Mark er utrolig stolt av hva hunden hans har fått til, og roser han om og om igjen.

Nå som begge er trygt på land igjen begynner Storm å slikke og skubbe litt på den slitne og utmattede hjorten for å få liv i henne.
-Det var så rørende å se. Det viste at han virkelig brydde seg og var bekymret for hjorten, sier Mark til New York Times.

Det som kom som en overraskelse, var da hjortekalven kom til seg selv igjen. Hun var så skremt at hun av redsel sprang rett ut i sjøen igjen, og denne gangen svømte hun enda lenger ut.
Denne gangen ble det Mark sin tur å bli redningsmann. Han la på svøm og fikk dyret trygt på land igjen enda en gang.

I etterkant av redningen tok Mark kontakt med en organisasjon kalt «Strong Island Animal Rescue League» for å rådføre seg om hva de skulle gjøre med hjorten. De anbefalte han å ta med dyret med dit, slik at de kunne ta seg av henne.

Se den utrolige videoen av Storms redningsforsøk under og husk å dele!:

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>