Den 101-år gamle dama hopper ut av bilen. Årsaken får hele internett til å SMELTE!

Det er viktig å verdsette de små øyeblikkene i livet, ta dem inn og nyte hver opplevelse. Dette viser en 101 år gammel kvinne på en utmerket måte. Hun viser at man alltid skal ha en nysgjerrighet for livet.

Dette ble tydelig for sønnen Armand da de to var på kjøretur. Når de skulle tilbake, ville moren absolutt ut av bilen for å oppleve årets første snø som hadde begynt å falle. Armand hadde heldigvis et kamera i nærheten og fanget det hele på film. Moren ble som et barn igjen og latteren og gleden hennes var vakker. Det minnet oss om å sette pris på vinteren og dens skjønnhet når det snør.

Videoen har rørt mange mennesker, og nettet har kokt av positiv respons. Del gjerne videoen med vennene dine hvis du også liker den og vil spre budskapet om å sette pris på de små øyeblikkene i livet.