Det homofile paret adopterer tre biologiske brødre. Nå får de vokse opp sammen.

Et homofilt par bestemte seg for å adoptere tre biologiske brødre, slik at de kunne få vokse opp sammen som en familie.

Joey (3), Logan (2) og Noah (1) er tre biologiske brødre som har klart å holde sammen etter at det homofile paret, KC og Lena Currie, adopterte den eldste broren, Joey.

KC og Lenas reise for å adoptere et barn startet for tre år siden, da de adopterte Joey som var to år gammel på det tidspunktet.

«Vi så et bilde av 18 måneder gamle Joey, og adopsjonsbyrået Children’s Friend sa at det ville være en god match,» forklarte Lena til Good Morning America.

Paret adopterte lille Joey i mars. Men det skulle vise seg å bare være begynnelsen.

Kort tid etter fikk paret en telefon fra Children’s Friend som fortalte at Joey hadde en 6 uker gammel bror ved navn Noah, som også trengte et hjem.

KC og Lena nølte ikke og sa ja umiddelbart. Kort tid etterpå kom det fram at de to brødrene hadde en tredje bror, ved navn Logan. Hans adopsjon til en annen familie hadde ikke gått gjennom, og dette tok KC og Lena som et tegn.

«Vi ville si ja fordi det var veldig viktig for oss å holde brødrene sammen. Når de blir eldre og har spørsmål, har de hverandre å lene seg på og oppleve alt sammen med,» uttalte KC.

Selv om det å være foreldre til tre barn under 4 år ikke alltid er lett, elsker KC og Lena sine tre sønner og er så takknemlige for å kunne gi dem en kjærlig familie.

Dette er en vakker og inspirerende historie! Vi ønsker nå familien all lykke i fremtiden!

Se videoen under her, og ikke glem å dele den varme historien med andre!