Elgen har en svært merkelig oppførsel. Derfor går han nærmere og hører DESPERAT gråt! Nå haster det!

I Norge er det vanlig å møte på elg i veikanten. Vi vet alle at da må vi senke farten og være aktsom. Far og sønn i denne videoen møtte på en elg i veikanten, men de la merke til at den hadde en merkelig oppførsel. Den trakk seg ikke unna, den sto støtt ved et gjerde, og virket veldig stresset. Det kunne virke som om den prøvde å beskytte noe. De valgte heldigvis å stoppe bilen og undersøke nærmere. Da fikk de se årsaken til den merkelig oppførselen. En liten elgkalv hadde satt seg fast i gjerdet, og det var umulig for den å komme seg løs.

Elgen viste tydelig at den ville beskytte kalven, men den innså nok at den trengte hjelp. Flaks for elgen var dette modige karer, og de reddet nok en livet til en elgkalv og hjertet til mor <3
Resten får dere se i videoen under her.