Elefantungen satte seg fast i gjørmebadet – Nå kommer løvene! Se den fantastiske redningsaksjonen.

Elefanter regnes som svært intelligente dyr som har god hukommelse. Du har kanskje hørt uttrykket «en elefant glemmer aldri»?

I tillegg til å være svært intelligente, er elefanter også svært sosiale dyr. Elefantene lever ofte i flokker, som kan bestå av en familie eller flere ulike familier i en større flokk som kalles «klan».

I dette unike klippet kan man se en liten elefantbaby som har satt seg fast etter å ha tatt et gjørmebad.

En løveflokk i nærheten oppdager babyen og sprer seg rundt for å vente på at de andre elefantene skal dra, slik at de kan forsyne seg av «middagen». Moren til elefantbabyen forsøker å hjelpe den stakkars babyen og oppdager etter hvert løvene som sirkler seg inn.

Da roper moren på hjelp, og en annen elefantfamilie stormer til for å holde løvene unna. Heldigvis ender historien godt, og moren klarer å få løs babyen sin.

Hendelsen er utrolig rørende. Det er vakkert å se hvor sterkt morsbåndet er. I tillegg er det fantastisk å se at elefantene hjelper hverandre med å holde løvene unna mens de får løs babyen. Elefantene viser virkelig hvor smarte og omsorgsfulle de kan være.

Del gjerne denne fine hendelsen videre. Vi synes i alle fall at elefantene fortjener litt oppmerksomhet!

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>