Carstens skulle dø. Da innvilget sykehuset hans siste ønske…

Noen ganger leser man historier som fortjener å bli hyllet. Historien om Carsten Flemming Hansen og Aarhus universitetssykehus i Danmark er en slik historie.

Aarhus Universitetssykehus publiserte et bilde på Facebook av en tidligere pasient, Carsten. Han hadde blitt innlagt på sykehuset fordi en utposning på hovedpulsåren i magen hadde sprukket. Tilstanden hans var for dårlig til at sykehuset kunne gjøre noe mer, så han fikk beskjed om at han bare hadde noen få dager igjen å leve.

Carsten hadde et siste ønske til sykehuset: Han ville gjerne sitte på verandaen med en røyk i den ene hånden og et glass vin i den andre.

Sykehuset skrev på Facebook at de brydde seg ikke om røykeforbudet og oppfylte mannens siste ønske. Han fikk sitte på verandaen med familien sin og se sin siste solnedgang mens han nøt en røyk og et glass vin.

Foto: Aarhus universitetssykehus

Til bildet skrev sykehuset: «I dag sovnet Carsten Flemming Hansen stille inn på Aarhus universitetssykehus.

Noen dager før hadde han blitt innlagt på sykehuset med en utposning på hovedpulsåren i magen som hadde sprukket. Siden han allerede var for syk til å bli operert, var det et spørsmål om noen timer eller dager før han ville dø av den indre blødningen.

Derfor var hans største ønske en røyk og et glass hvitvin. Nå har man ikke lov til å røyke på sykehuset, men sykepleierne ved Seksjonen for vaskulær kirurgi og familien var enige om at Carsten Hansens ønske i denne situasjonen var viktigere enn regler for behandling, forebygging og røyking. Derfor ble Carsten Hansen kjørt ut på en balkong, hvor han og familien kunne nyte sigaretten, glasset med noe godt i – og en vakker solnedgang.»

Historien om Carsten har berørt mange mennesker. Selv om det skjedde tilbake i 2017, fortsetter bildet å få flere likerklikk og delinger på Facebook. I skrivende stund har nesten 100.000 mennesker reagert på bildet og mange ønsker å hylle sykehuset for å innvilge Carstens siste ønske.

Dette mener vi var helt riktig gjort av sykehuset. Å innvilge Carsten sitt siste ønske

Du kan gjerne dele denne rørende historien videre på Facebook også!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Gurkemeie-Max_ad_0821-1024x536.png

Gurkemeie Max er markedets mest potente verktøy mot aldersrelaterte lidelser. Få fart i kropp og sjel.
Halv pris på prøvepakker til nye kunder.
Gurkemeie Max for behagelige ledd og et Sprekere Liv.

FÅ EN PRØVEPAKKE TIL HALV PRIS NÅ >>>
Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>