«Patrick ble bestevenn med en bjørn gjennom flere år – Sjekk den utrolige overraskelsen bjørnen en dag hadde med seg!»

Patrick Conley er en mann som bruker mye tid i naturene. Derfor har han bosatt seg i Asheville, Nord-Carolina. De vakre fjellene i området er hjem til mange bjørner. Derfor er det ofte bjørn i områdene der mennesker bor. De fleste av bjørnene er redde for mennesker, men bjørner er nysgjerrige av natur, og noen ganger kommer de så nærme at man kan bli redd.

Patrick er definitivt ikke redd bjørner, faktisk så virker det som om eiendommen til Patrick har blitt et yndet stopp for bjørnene i området. Spesielt en bjørnefamilie har lagt sin elsk på både Patrick og eiendommen hans. YouTube-siden hans er for det meste dedikert til bjørnenes besøk.

I en av filmene sine forklarer Patrick:

«De kommer forbi omtrent en gang i uken mens de leter etter eikenøtter, bær, insekter osv. Alle disse bjørnene er vant til å se mennesker og for det meste ignorerer de dem. Dessverre finner de også mange «matstasjoner», noe som IKKE er bra. For mange glemmer å sikre søppeldunken, eller lar dyrefor og fuglefrø ligge ute. Når en bjørn lærer seg å leve av mat som mennesker har lagt igjen, mister den sin naturlige evne til å sanke selv i naturen, og kan bli aggressiv.»

En av bjørnene som regelmessig har besøkt huset til Patrick kommer med en skikkelig overraskelse. Hun var ikke alene, men hadde med seg tre bjørnunger.

Tenk å få sett noe slikt på sin egen balkong.

Se videoen av det spesielle besøket under her. – Del vider da!