Seksåringen får hjernekreft og dør – Så finner foreldrene noe uventet i huset!

Historien om den lille Elena er hjerteskjærende og rørende på samme tid. Da hun var seks år gammel, fikk foreldrene sjokkbeskjeden om at hun hadde kreft i hjernen og at det ikke var noe som kunne gjøres for å helbrede henne.

Bilde YouTube

Istedenfor å fortelle henne den grufulle sannheten, bestemte foreldrene seg for å leve hver dag som om det var den siste og gjøre alt Elena ønsket.

Bilde – youTube

Foreldrene tilbrakte de siste dagene med Elena og hennes lillesøster Grace, og skrev ned alle øyeblikkene i en dagbok for å bevare minnene. Etter at Elena døde, oppdaget foreldrene små lapper og beskjeder fra henne i hele huset som viste hennes kjærlighet til familien.

Bilde YouTube

Elena hadde visst hva som skulle skje, og hun ville la familien vite hvor mye hun elsket dem. Foreldrene bestemte seg for å publisere en bok med bildene av lappene for å samle inn penger til kreftforskning. Men en av lappene valgte de å beholde selv, som et minne om sin kjære datter.

Historien om Elena minner oss om hvor verdifullt livet er og hvor viktig det er å sette pris på hver dag, og de vi har rundt oss. Det er også en påminnelse om å støtte kreftforskning og arbeidet for å finne en kur mot denne sykdommen som tar livet av så mange mennesker hvert år.

Her kan du se en filmsnutt om som er laget om historien til Elena og boken hennes <3

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>