Du kommer ikke til å tro hva som skjedde med denne 4-åringen etter å ha badet i bassenget! Legene fikk SJOKK da de fant dødsårsaken en uke senere!

Dette er en sann historie som virkelig sjokkerte meg. Ingen skal noen gang måtte miste barnet sitt på denne måten, derfor er det så viktig at foreldre er klar over dette.

Nå som sommeren er her, vil mange familier med barn bade – enten det er fra en brygge, på stranden eller i en svømmebasseng. Og alle foreldre vet at de ikke kan ta øynene av barna sine selv et øyeblikk mens de er i vannet.

Men denne historien viser at selv om du har fullt tilsyn med barnet ditt, kan noe forferdelig likevel skje.

Den 29. mai i år svømte fire år gamle Frankie med familien sin. Han var aldri ute av syne, og ingenting uvanlig skjedde den dagen som vakte bekymring.

Imidlertid begynte Frankie å føle seg dårlig de neste dagene, med symptomer som lignet på influensa. Han begynte deretter å bli bedre etter noen dager.

Men en uke etter at Frankie hadde badet i bassenget, våknet han opp i ekstrem smerte. Han skrek før han plutselig sluttet å puste helt.

Faren hans var sammen med ham da det skjedde, og kort tid etterpå kom en ambulanse for å frakte den livløse kroppen til sykehuset.

Tara, Frankies mor, forteller hvor hardt de kjempet for å prøve å redde sønnens liv. Men det var for sent.

Lungene hans var fulle av vann. Det viste seg at han hadde blitt offer for tørrdrukning.

Leger advarer nå om visse symptomer å være oppmerksomme på etter at barn har badet og vært under vann. Dette er tegn på at hjernen ikke får nok oksygen, og hvis det oppdages tidlig, kan liv reddes.

Symptomene inkluderer:

  • Hvis barnet føler seg overdrevent trøtt eller døs.
  • Hvis barnets generelle tilstand forverres.
  • Hvis barnet har problemer med å puste etter å ha badet.
  • Hvis barnets oppførsel endrer seg og de oppfører seg annerledes enn vanlig. For eksempel, hvis barnet plutselig blir veldig irritert eller uvillig.

Frankies foreldre var ikke klar over noen av disse symptomene, og som et resultat er ikke sønnen deres hos dem i dag. De ønsker nå å advare andre om denne faren, slik at ingen andre familier må gjennomgå den samme tragedien denne sommeren.

Nedenfor kan du se en video om hendelsen, og vær så snill å dele denne artikkelen med vennene dine på Facebook slik at flere kan kjenne igjen symptomene på tørrdrukning!