Kamphunden har levd et brutalt liv – vises kjærlighet for første gang. Reaksjonen gir oss tårer i øynene.

Pitbull hunden Cruz var tidligere brukt som kamphund, noe som gjorde at han var svært aggressiv og ikke kjente til kjærlighet. Men etter å ha blitt plukket opp av en familie som viste ham kjærlighet og oppmerksomhet, begynte Cruz å endre seg. Han ble mer kjærlig og lojal, og viste ikke lenger tegn på aggressivitet.

Det er viktig å huske på at aggressivitet hos hunder ofte skyldes dårlig oppdragelse og mangel på sosialisering, og ikke nødvendigvis arvegenskaper. Pitbulls har et dårlig rykte som en farlig hund, men i virkeligheten kan de være svært lojale og kjærlige hvis de får den rette oppdragelsen og sosialiseringen.

Det tar tid og tålmodighet å endre adferden til en tidligere kamphund som Cruz, men med konsekvent oppfølging av en erfaren trener og masse kjærlighet og oppmerksomhet fra sin eier, kan selv en tidligere aggressiv hund som Cruz endre seg til å bli en kjærlig og lojal følgesvenn.

Cruz er et godt eksempel på at det er aldri for sent å endre en hunds atferd og gi dem et bedre liv.

Se den rørende videoen under her, og ikke glem å dele videre