Sjimpanseungen gjenforenes med sine adoptivforeldre – se den fantastiske reaksjonen!

Da sjimpanseungen ble forlatt av moren sin ble han reddet av et par. Når de senere gjenforenes kan ikke sjimpanseungen holde gleden tilbake.

22 måneder gammel kom sjimpanseungen Limbani til Zoological Wildlife Foundation i Miami, USA. Da var han så syk av lungebetennelse at han trengte tilsyn døgnet rundt. Jorge og Tania Sanchez var mer enn villige til å stille opp som Limbanis adoptivforeldre. De tok han regelmessig med seg til legen, ga han medisin og brukte hver dag på å gi sjimpanseungen alt han trengte av kjærlighet og hjelp.

Vendte tilbake til reservatet
Limbani ble etter hvert så frisk at han kunne vende tilbake til reservatet på heltid. Likevel fortsatte han å ha kontakt med sine adoptivforeldre. Noen ganger i måneden kommer de på besøk og Limbani for treffe sine elskede adoptivforeldre. I videoen nedenfor ser vi paret som kommer til Zoological Wildlife Foundation for å hente Limbani for en overnatting hos dem.

Videoen er sett av flere hundretusener
Sjimpanseungens reaksjon når han får se sine adoptivforeldre er helt overveldende og rørende. Videoen har nå gått viralt og blitt delt av flere hundretusener. Nå som videoen er sett av så mange håper Jorge og Tania at deres historie kan inspirere andre til å elske og respektere alle dyr.

Se videoen og Limbanis fantastiske reaksjon nedenfor!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Gurkemeie-Max_ad_0821-1024x536.png

Gurkemeie Max er markedets mest potente verktøy mot aldersrelaterte lidelser. Få fart i kropp og sjel.
Halv pris på prøvepakker til nye kunder.
Gurkemeie Max for behagelige ledd og et Sprekere Liv.

FÅ EN PRØVEPAKKE TIL HALV PRIS NÅ >>>