Derfor er gin & tonic pollenallergikeres beste venn i sommer

Å slite med pollenallergi kan være utrolig slitsomt i perioder. På det verste er det like ille som å ha influensa og mange blir sengeliggende i korte tidsrom. Nå leser vi i nyhetene om ekstrem pollenspredning og da blir det for mange som fryker det verste.

Det finnes medisiner som hjelper mer eller mindre, men for de som er verst rammet forsvinner ikke plagene helt uansett. Da blir det å holde seg inne i finværet og helst oppholde seg i byer lengst mulig unna skogen.

Her kommer en liten gladnyhet for alle oss som har pollenallergi!

De fleste som har pollenallergi vet at alkohol vanligvis forverrer problemet, men nå har det blitt konstantert at en populær drink gjerne kan nytes uten at man skal forverre allergien nevneverdig. The Independent skriver at forskning har konstantert at gin er det helt klart beste alternativet for pollenallergikere.

Brun brennevin og fermenterte alkoholdrikker inneholder histaminer og sulfitter, som trigger allergiske reaksjoner. Gin, derimot, har veldig lavt innehold av histamin og nesten ingen sulfitter i hele tatt ifølge studien. Det er kanskje ikke noen kur for pollenallergi, og alkohol skal jo alltid konsumeres med måte, men i det minste vet vi nå at om man skal nyte litt alkohol i sommer er gin & tonic det beste valget.

Del denne gladnyheten med alle dine allergiske venner, eller de som er veldig glad i GT!

4 851 Comments