Politiet stoppet promillekjører – Reaksjonen hans er ikke til tro!

En politibil rullet sakte gjennom rundkjøringen, da en parkert bil fanget politibetjentens øye. Føreren satt bak rattet, tilsynelatende sovnet med hodet lent mot vinduet. Politibetjenten stoppet bilen og banket forsiktig på ruten.

🐟 Få bedre helse med Hydroprot Fiskeprotein 💕💕
Det foregår studier på fiskeprotein og hvilken effekt det har på blodsukker, forbrenning, kolesterol etc.🐟💪
Tilbakemeldingene fra kunder er ikke til å ta feil av:
✅ Kari - Har brukt Hydroprot i over ett år nå, og i begynnelsen gikk jeg ned kilo, nå er vekten stabil. Opplever svært sjeldent blodsukkerfall og har fått en bedre helse. Bonus er tykkere hår og sterkere negler. Er overbevist om at Hydroprot er årsaken, og kommer ikke til å slutte med ungdomskilden min ❤
✅Brynhild - Har leddgikt og har brukt disse tablettene i en måned og kjenner allerede stor forskjell Anbefales😍
Få din prøvepakke med Hydroprot her >>>

Mannen bak rattet våknet med et rykk og stirret forvirret på den uniformerte politibetjenten. «Har du drukket?» spurte politibetjenten direkte.

«Det kan man si,» svarte mannen med en sløv stemme. «Det startet med to-tre øl til lunsj, og etter arbeidstid ble det fort noen lønningspils. Kveldene bare rant av gårde, og plutselig befant jeg meg midt i en shot-konkurranse – som jeg vant, forresten,» sa han med et stolt glimt i øyet.

Politibetjenten ristet på hodet og holdt frem alkometeret. «Må nok be deg om å gå ut av bilen og blåse i denne,» sa han fast.

«Hvorfor det?» spurte mannen med et forvirret uttrykk. «Tror du meg ikke?»

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>