Familiens nye papegøye avslørte en sjokkerende hemmelighet!

En dame besøkte en dyrebutikk for å kjøpe en papegøye. Hun ble presentert for et bredt utvalg av fugler, alle med en prislapp på 10 000 kroner. Men i et hjørne fant hun en liten papegøye priset til kun 3 000 kroner. Forvirret spurte hun ekspeditøren om hvorfor den var så billig.

🐟 Få bedre helse med Hydroprot Fiskeprotein 💕💕
Det foregår studier på fiskeprotein og hvilken effekt det har på blodsukker, forbrenning, kolesterol etc.🐟💪
Tilbakemeldingene fra kunder er ikke til å ta feil av:
✅ Kari - Har brukt Hydroprot i over ett år nå, og i begynnelsen gikk jeg ned kilo, nå er vekten stabil. Opplever svært sjeldent blodsukkerfall og har fått en bedre helse. Bonus er tykkere hår og sterkere negler. Er overbevist om at Hydroprot er årsaken, og kommer ikke til å slutte med ungdomskilden min ❤
✅Brynhild - Har leddgikt og har brukt disse tablettene i en måned og kjenner allerede stor forskjell Anbefales😍
Få din prøvepakke med Hydroprot her >>>

«Vel,» forklarte ekspeditøren med et smil, «den har bodd på et bordell i mange år og har derfor en tendens til å bruke et ganske friskt språk.»

Damen tok en rask vurdering og bestemte seg for at det ikke var et problem. Hun kjøpte papegøyen og tok den med seg hjem.

Da hun satte papegøyen i buret sitt, kastet den et blikk rundt i rommet og utbrøt: «Wow, nytt bordell! Dette ser jo lovende ut!» Damer lo av den frekke bemerkningen.

Senere på dagen kom hennes to tenåringsdøtre hjem fra skolen. Papegøyen tok en titt på dem og sa: «Hei jenter! Dere ser jo fabelaktige ut! Er dere også nye her på bordellet?» Alle tre lo av den morsomme papegøyen.

Men om kvelden da familiens far kom hjem fra jobb, ble stemningen en helt annen. Papegøyen hilste på ham med et muntert: «Hei Terje, gamle venn! Har du også funnet veien til det nye bordellet?»

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>