Mannen stiller sitt høyst uvanlige kjæledyr et spørsmål – Svaret får oss å brekke oss av latter!

Karsten, plaget av ensomhet, lengtet etter et kjæledyr av det litt uvanlige slaget. En dag vandret han inn i den lokale dyrebutikken, og etter nøye vurdering falt valget på et tusenbein i en liten, hvit eske.

Med sitt nye kjæledyr under armen, bar Karsten esken hjem og fant et perfekt sted å plassere den. Han bestemte seg for å ta med den nye kompanjongen sin til det lokale vertshuset for å bli bedre kjent.

Karsten bøyet seg ned over esken og spurte med entusiasme: «Har du lyst til å bli med meg på puben og ta en øl?»

Men esken forble stille. Karsten ble litt frustrert, men ventet et par minutter og spurte igjen: «Vil du bli med meg på puben og ta en øl?»

Igjen ingen respons fra esken. Nå begynte Karsten å lure på om tusenbeinet i det hele tatt kunne høre ham. Han stakk hodet helt ned i esken og ropte: «HEI! VIL DU VÆRE MED NED PÅ PUBEN OG TA EN ØL SAMMEN MED MEG?!»

Da hørte han en liten stemme fra innsiden av esken: «Jeg har HØRT deg! Jeg tar bare på meg skoene, for pokker!»