Nybakt pappa skifter klær på babyen – feilen får foreldre verden over til å le høyt!

Denne pappaen skulle skifte klær på sin ti uker gamle sønn, og synes designet på drakten var genialt.

Han poengterte at drakten hadde en praktisk åpning for bleiebytting, og i tillegg votter som gjorde at sønnen Lenny ikke kunne klore seg.

Men når moren Gemma Louise Davis så den lille gutten sin outfit kunne hun ikke slutte å le. Bildet hun tok har spredd seg på nettet og har blitt likt og delt av hundretusener av mennesker – med god grunn.

Morsom misforståelse

Denne teksten skrev moren til bildet:
«Min mann gjorde vår 10 uker gamle baby klar for sengen. Jeg gikk ned trappen og fant han kledd som dette. Min mann sa at han synes at Lennys body hadde et fantastisk design, etter som den hadde «votter som hindrer han i å klore seg» og «enkel åpning for bleiebytte.

Unnskyld, men jeg kunne ikke stoppe å le! Han var helt uforstående til at bodyen faktisk var opp ned og dessuten så alvorlig i sitt svar. Jeg er så utrolig fornøyd over at jeg lykkes i å få dette bildet»


DEL videre på Facebook slik at flere får seg en latter!

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>