En alkolisert mann går til psykiateren – Når årsaken blir forklart sier han opp jobben tvert!

«Stakkars mann,» sa psykiateren. «Kan du forklare hvorfor du drikker så mye?»

«Jeg skal prøve å forklare alt,» sa pasienten.

«Jeg ble forelsket i en enke som hadde en voksen datter. Jeg giftet meg med enken, og en stund senere giftet min far seg med min stedatter. Dermed ble min kone og jeg steforeldre til min far. Etter hvert fikk min stemor, altså min kones datter, en sønn. Og den gutten ble naturligvis min bror, ettersom han er min fars sønn. Men, han er også sønn til min kones datter, så min kone ble guttens bestemor og jeg ble bestefar til min bror. Så fikk min kone og jeg en gutt, og han ble min fars svoger. Min sønns stesøster er da også hans farmor, ettersom min far er hennes farfar. Min far er altså mitt barns svoger, siden hans søster er min fars kone. Jeg er altså bror til min egen sønn. Sønnen min er min farmors nevø, og jeg er farfar til meg selv. Jeg er bror til min far og samtidig både sønn og far til ham. Min kone er min stemor, mor, svigerinne og stedatter. Jeg er far og sønn til meg selv!»

«Bare fortsett å drikke,» sa psykiateren.

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>