Babyen møter farens tvillingbror. Se den HYSTERISKE reaksjonen her!

Tvillinger av samme kjønn kan både være veldig ulike, og utrolig like. Dette gjelder både utseeendemessig og personlighetsmessig.

For ukjente kan eneggede tvillinger nærmest være umulig å se hvem som er hvem. Men kjenner man dem godt har man ofte lært seg visse kjennetegn som skiller den ene fra den andre.

Tvillingene i denne videoen ønsket å finne ut hvordan babyen til den ene ville reagere når begge to møttes.

Babyen tar nettet med storm

Alle tvillinger er jo ikke kopier av hverandre, men i noen tilfeller er det fascinerende å studere hvor utrolig like to personer kan være. Det er det tydelig at babyen i klippet under er enig i. Klippet har blitt sett av drøyt 25 millioner mennesker på nettet.

De voksne tvillingene Michael og Stephen står vendt mot hverandre. Michael har ganske nylig blitt far og ettersom tvillingbrødrene bor på forskjellige steder har den lille gutten, med navn Reed, ikke fått treffe onkelen sin før nå.

Familien mistenkte at det første møtet kunne resultere i en morsom reaksjon siden tvillingbrødrene er såpass like, og dermed valgte de å filme det første møtet.

Tvillingene bytter briller

Babyen legger straks merke til at personen som står foran ser ut som faren . Michael får dermed løftet gutten over til tvillingbroren sin, Stephen.

Tvillingene gjør det ekstra vanskelig for lille Reed når de bytter briller – og den lille guttens forvirring er snart i gang. Hver gang de bytter på hvem som holder gutten, blir gutten sikker på at det er personen som står foran han som er faren. Dermed blir de tvunget til å sende han frem og tilbake.

Hele hendelsen er både morsom og søt – og en klokkeklar bekreftelse på hvor vanskelig det kan være å skille tvillinger fra hverandre. Se bare i klippet!

DEL med dine venner slik at de også får se den herlige reaksjonen!

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>