Mannen skal gi en gave til sin nye kjæreste – En liten feil fører til at hun løper ut RASENDE!

En ung mann ønsket å kjøpe en gave til sin nye kjæreste. Ettersom de ikke hadde vært sammen så lenge, bestemte han seg for å kjøpe et par hansker. Han mente det ville være romantisk, men ikke for personlig.

I selskap med kjærestens søster gikk han til et varehus og kjøpte et par hvite hansker. Søsteren kjøpte et par hvite truser til seg selv. Da ekspeditrisen pakket inn pakkene, klarte hun å forveksle dem.

Uten å sjekke pakken sendte den unge mannen gaven til sin nye kjæreste sammen med følgende melding:

«Jeg valgte disse fordi jeg har lagt merke til at du vanligvis ikke har på deg hansker når vi er sammen. Hadde det ikke vært for din søster, ville jeg valgt en lengre modell med knapper, men hun bruker kortere, som er lettere å ta av.

Disse du får er i en lys farge, men ekspeditrisen viste meg sine egne som hun hadde brukt i 3 uker. De var bare litt skitne. Jeg fikk henne til å prøve dine, og de passet henne utmerket.

Jeg skulle ønske jeg kunne være der for å sette dem på deg første gangen. Men det er høyst sannsynlig at mange andre kommer til å ta på dem før vi møtes igjen! Husk å blåse litt luft i dem før du legger dem bort, da de sannsynligvis blir fuktige ved bruk.

Tenk på hvor ofte jeg kommer til å kysse dem gjennom året, og jeg håper du vil ha dem på deg for meg på fredagskvelden.

PS! Den siste trenden er å ha dem nedrullet, med litt pels synlig.»

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>