Tom Johansen fra «Montebello Camping» døde brått onsdag 8.03.2023 – RIP <3

(Bildekollasj fra TVN)

En populær realitykjendis ved navn Tom Johansen har falt om og døde på Montebello Camping i Hedmark onsdag 8.mars 2023, der han har hatt sitt tilfluktssted i over 20 år. Hans kone, Ellen Johansen, har bekreftet dødsfallet og uttalt at Tom led av flere sykdommer, og hjertet hans sviktet. Tom Johansen var en kjent personlighet blant seerne på TVNorge gjennom programmene «Montebello Camping» og «Ja, vi elsker camping.»

Ifølge hans kone var Tom i god form tidligere på dagen, men han ble plutselig dårlig og døde. Mange av hans fans på Facebook-gruppen «Montebello Campings venner» minnes den populære campingentusiasten etter hans død og uttrykker sorg over tapet av en kjær person.

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>