Mette stripper for mannen sin foran TV-en. Gubbens reaksjon gjør henne rød av RASERI!

Å le kan redusere stress, øke følelsen av velvære, forbedre humøret og øke immunforsvaret. Det kan også bidra til å forbedre relasjoner og kommunikasjon med andre, og kan være en god måte å håndtere smerte og negative følelser på. Le kan også være bra for hjertet og øke livskvaliteten. Når dere er ferdig med å le av denne historien, så deler dere videre. Det er sunt!

Mette og Roy hadde vært gift i nesten ti år. De elsket fortsatt hverandre, men hverdagen hadde gjort deres samliv mer og mer kjedelig.


Det var så lenge siden de hadde hatt sex at Mette ikke en gang kunne huske når det var. Men Mette var en sta kvinne og var fast bestemt på å endre dette.

Så en kveld tok Mette en lang dusj og gjorde seg skikkelig fin. Så trakk hun på seg sitt mest sexy undertøy og sprayet seg med litt sensuell parfyme.

Så gikk hun ned til mannen Roy, som lå på sofaen og stirret tomt på TV-en.
Uten å si ett ord stilte Mette seg foran TV-en og begynte å danse sexy. Sakte og erotisk begynte hun å ta av seg klærne.

Roy ble imidlertid liggende på sofaen, han prøvde desperat å få med seg fotballkampen på TV-en. Etter en liten stund ble Mette veldig irritert og bjeffet:

– Hallo! Ser du ikke hva jeg gjør?!

Roy vred seg litt på sofaen, og svarte med oppgitt stemme:

– Ja selvfølgelig kjære, men kan du ikke sortere klesvasken et annet sted?

Hahaha – Ikke mye romantikk igjen der nei – Del videre da vel!

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>