92år gammel mormor må vitne i en rettsak. Hennes kjappe svar får hele rettsalen til å bryte ut i LATTERKRAMPER!

Denne historien handler om en rettsak langt nord i Norge. Det var ganske så amper stemning i rettsalen og anklageren kalte inn sitt første vitne, en eldre mormor. Aktor gikk fram til den gamle damen og spurte: -Fru Pedersen… Vet du hvem jeg er?

Hun svarte: -Ja, jeg vet hvem du er herr Nilsen. Jeg har kjent deg siden du var en liten gutt, og jeg skal være så ærlig å si at du skuffer meg. Du lyver, er utro, manipulerer folk, og baksnakker. Du tror du kommer til å gjøre stor karriere, men du er faktisk ikke smart nok til å innse at du aldri vil være noe annet enn en middelmådig pappagutt. Jo da, jeg vet veldig godt hvem du er.»

Aktor ble helt satt ut, og i fravær av noe bedre å gjøre, pekte han tvers over salen og spurte: -Fru, Pedersen… Kjenner du til forsvarsadvokaten her?

Hun svarte: -Å ja da! Jeg har kjent herr Berg siden han var en liten gutt. Han er mindre intelligent, lat, og har store alkoholproblemer. Han kan ikke ha et normalt forhold til noen, og han er kjent som distriktets dårligste advokat. Da har jeg ikke engang nevnt at han bedro sin kone med tre forskjellige kvinner. En av dem var DIN kone. Ja, jeg vet alt for godt hvem han er.

Forsvareren ble helt satt ut.

Nå kalte dommeren på både aktor og forsvarsadvokaten. Han vinket dem, helt til seg, og sa med lav stemme:

-Om noen av dere idioter, spør henne om hvem jeg er, sender jeg dere rett i kasjotten!

Hahahaha – Del den videre da vel!

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>