Ny mote: Her er sommerens «hotteste» shorts – så grusomme at de burde forbys.

Det er fremdeles vintervær flere steder i vårt langstrakte land, men likevel er det umulig å ignorere følelsen av at våren endelig er på vei. Det betyr at vi har kommet oss gjennom enda en vinter og kan begynne å glede oss til varme, lyse kvelder med ferie og bading foran oss.»

Sommeren betyr dessverre ofte en ganske stygg mote fordi klærne må tilpasses det varmere været. Spesielt nå i de senere årene når klærne bare ser ut til å bli mindre og mindre for hver sommer.

Hva skjedde egentlig med tiden da man fikk fantasere litt om hva som var under klærne?

Går man på gata i dag ser man kroppsdeler til høyre og venstre. Kroppsdeler som man knapt viste i garderoben før i tiden. Men det er vel sånn med mote, for å fornye seg må man kanskje være litt mer ekstrem enn den siste trenden.

Spørsmålet er om ikke grensen er nådd nå – med disse siste sommer-shortsene.

Klesmerket Ssense har lansert sommerens «hotteste» shorts. Med «hot» mener de å vise mye hud, i deres tilfelle.

Shortsen er, ikke overraskende, veldig avslørende og det er vanskelig å forstå hvordan man kan bære dem uten å vise alt til alle man møter.

Shortsen, som firmaet selv kaller «janties», er akkurat som navnet antyder mer som et par truser i dongeristoff enn faktiske shorts.

Her ser dere noen bilder, bedøm selv…

Den ligner litt på en bleie bakfra…


Når man ser dem forfra er det vanskelig å forstå hvordan man kan sitte eller gå i dem uten å vise nøyaktig alt.

Shortsen er laget av 100 prosent bomull og til tross for at de består av veldig, veldig lite stoff, koster de ikke mindre enn 235 pund, som tilsvarer over 2 800 svenske kroner, ifølge nettstedet Ladbible.

Penger som vanligvis ville vært nok til en helge-tur til Paris, eller Barcelona.

Men hvorfor dra dit når man heller kan få denne shortsen?