Hjelp meg i kampen mot min PØLSE-AVHENGIGHET. Regnskapsmann tvunget til behandling.

David Harding (47) må være en av de første i verden til å søke behandling for sin avhengighet til pølser. David, som er far til tre, spiser opp til 13 pølser på en dag og har ikke spist noe annet siden han var 5 år gammel. Han har så langt brukt over 20 000,- på behandling for å prøve å bli kvitt avhengigheten gjennom hypnose og samtaler, men han må innrømme at han ikke har kommet noe nærmere å bli kvitt den.

daily mail

David bruker opp til 7000,- per år bare på pølser og har til og med kjøpt en fryseboks for å lagre store mengder av hans favorittpølser. Han innså i fjor at han muligens kan være avhengig da hans kone for en gangs skyld bestemte seg for å lage noe annet og han ble da helt satt ut.

Burpple

Eksperter har fortalt han at avhengigheten ikke er fysisk og David sier «Det viser seg at jeg rett og slett bare liker pølser, så enkelt er det! Jeg ser ikke noe galt i det, men jeg må se om jeg ikke får kontrollert behovet litt».

Del denne hvis du kjenner noen som kanskje er -litt- for glad i pølser. 😀