Blir du rasende når folk slafser? Da har du nok denne diagnosen.

Mister du helt konsentrasjonen når noen spiser maten sin i nærheten? Eller blir du ekstremt irritert når personen ved siden av deg på toget puster tungt? Da kan du kanskje ha diagnosen misofoni, skriver BBC.

🐟 Få bedre helse med Hydroprot Fiskeprotein 💕💕
Det foregår studier på fiskeprotein og hvilken effekt det har på blodsukker, forbrenning, kolesterol etc.🐟💪
Tilbakemeldingene fra kunder er ikke til å ta feil av:
✅ Kari - Har brukt Hydroprot i over ett år nå, og i begynnelsen gikk jeg ned kilo, nå er vekten stabil. Opplever svært sjeldent blodsukkerfall og har fått en bedre helse. Bonus er tykkere hår og sterkere negler. Er overbevist om at Hydroprot er årsaken, og kommer ikke til å slutte med ungdomskilden min ❤
✅Brynhild - Har leddgikt og har brukt disse tablettene i en måned og kjenner allerede stor forskjell Anbefales😍
Få din prøvepakke med Hydroprot her >>>

Misofoni betyr «hat mot lyd» og betyr at personer med misofoni føler ulike ubehagsfølelser ved visse lyder. Det kan være at noen slafser i seg potetgull, eller at noen har en tone i talen som kan utløse følelser av irritasjon, angst eller til og med panikk hos personer med misofoni.

Vanskelig å skru av følelsene

For personer med misofoni, som også kalles Selective Sound Sensitivity (selektiv lydsensitivitet), frigjøres adrenalin når du hører en utløsende lyd, og adrenalinet kan forårsake muskelspenninger, skjelvinger og rask pust, som er svært plagsomt personer med misofoni.

Det er svært vanskelig å stoppe ubehagsfølelsen og kan i noen ekstreme tilfeller føre til at man unngår sosiale sammenhenger hvor utløsende lyder kan oppstå.

Hver femte person har diagnosen.

Ifølge BBC, som siterer en studie, kan så mange som 20 prosent av befolkningen lide av misofoni. Hva er årsaken til misofoni?

Personer med misofoni har en overaktiv del av hjernen som forbinder sansene våre med følelsene våre, noe som gjør det lett å bli trigget av irriterende lyder.

Man vet ikke helt hvordan man kan kurere misofoni, men kognitiv atferdsterapi har vist seg å være vellykket i noen tilfeller.

Kjenner du noen som blir irritert av andres lyder hele tiden?
Trykk på DEL-knappen så kan de også lese dette!

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>