John reddet 4 hjorter fra drukningsdøden. Nå risikerer han bot!

John Stoll og sønnen Terri reagerte svært kjapt da de fikk øye på 5 hjorter som holdt på å drukne. De klarte å redde 4, av de 5 hjortene fra drukningsdøden. Det kan komme til å bli en kostbar helte-handling.

Dette har resultert i en storm av reaksjoner i USA og staten Pennsylvania hvor dette skjedde. Dyreelskere over hele verden hyller John og Terri for deres handlinger som berget liv. Nå venter de bøter….

På grunn av den kritiske tilstanden til en av hjortene, valgte de å ta den med hjem slik at den kunne få varme og mat. Rett og slett komme til hektene før den ble sluppet fri. Den hadde ikke overlevd uten hjelp

«Jeg skjønner det ikke, hvis dyrebeskyttelsen hadde et problem med at vi tok med oss hjorten hjem, hvorfor kom de ikke til oss?»

Nå hylles de på sosiale medier.

Selv om de kan forvente seg en bot på rundt 2000 kroner, blir de helte-dyrket på sosiale medier. I videoen du finner under her, kan du se John stelle med den forfrosne hjorten.

Hvorfor skal man bøtelegge mennesker som gjør en god handling for dyrene? Det er skammelig. Del gjerne for å vise din støtte til John.


Gurkemeie Max

Gurkemeie max er et helsekostprodukt utviklet for å hjelpe mot aldersrelaterte lidelser.
Innhold:

Gurkemeie (curcumin) – Skal i følge forskning være bra for muskler, ledd og hjertet. 
Ingefær – Kjent for sin betennelsesdempende effekt. Skal redusere smerter ved artrose (slitasjegikt), ha kvalmestillende effekt og hjelpe mot svimmelhet.
BioPerine (svart pepperekstrakt) – Har den fantastiske egenskapen at det forsterker virkningen av de andre tilskuddene.
Bestill til halv pris her >>

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>