Tannlegen blir sjokkert når han ser treåringens tenner. Han spør så om sønnen har drukket DETTE.

Vi er alle klar over at sukker i mat og drikke er skadelig for kroppen, men det er også svært skadelig for tennene. Ifølge CDC har 42 prosent av barn i alderen 2 til 11 år hatt hull i tennene, og 21 prosent av barn mellom 6 og 11 år har hatt permanente hull i tennene. I en artikkel fra New York Times i 2012 ble det rapportert om at barn ofte måtte bruke narkose fordi de var lite samarbeidsvillige under de lange tannbehandlingene.

I mars 2016 måtte en 3 år gammel gutt i New Zealand fjerne 11 tenner på grunn av sitt høye sukkerinntak. I Appalachia skyldes mye av problemet med hull i tennene brusdrikker som Mountain Dew, og dette er kjent som «Mountain Dew Mouth».

Moren til den lille gutten i New Zealand hadde gitt ham brus i tåteflasken, noe som resulterte i at han måtte fjerne hele 11 tenner! Bare på ett år har den samme tannlegen fjernet hele 60 tenner fra barn.

Tannlegen, i samarbeid med The New Zealand Dental Association, anbefaler at foreldre kun lar barna drikke melk og vann. Men problemet er ikke bare begrenset til New Zealand.

Ifølge Vermont Dentistry, er sukkerholdige drikker og snacks ofte tilgjengelige overalt for barn. Skoler gir barn lett tilgang til godteri gjennom automater og andre kilder, og det er også lett tilgjengelig etter skoletid, da mange hjem har godteri liggende i skap eller skuffer.

Eksperter understreker viktigheten av å sørge for at barn pusser tennene, bruker tanntråd og besøker tannlegen jevnlig. Men selv om brus eller mat/godteri er merket som «sukkerfri», betyr ikke det nødvendigvis at det er bra for tennene dine.

Se selv i videoen under!

Gurkemeie Max er markedets mest potente verktøy mot aldersrelaterte lidelser. Få fart i kropp og sjel.
Halv pris på prøvepakker til nye kunder.
Gurkemeie Max for behagelige ledd og et Sprekere Liv.

FÅ EN PRØVEPAKKE TIL HALV PRIS NÅ >>