Politikvinnen finner en sulten og forlatt baby. Da gjør hun noe som får noen folk til å bli rasende, mens andre hyller henne for den helten hun er!

Historien om politikvinnen Chelsea Ayala som ammet et annet barn og reddet det fra å sulte i hjel, har gått viralt og blitt hyllet verden over. Babyen hadde blitt forlatt av sin mor, og Chelsea Ayala var der til rett tid og ga barnet livreddende melk. Selv om det kan virke uvant og kanskje ubehagelig for noen, er det faktisk vanlig overalt i verden at kvinner ammer andres barn.

Det er hjerteskjærende å tenke på at noen barn får en slik urettferdig start på livet, men det er også inspirerende å se hvordan en enkelt persons handlinger kan gjøre en stor forskjell i andres liv. Chelsea Ayala viser at det å hjelpe andre og å være en god medborger er ikke begrenset av yrke eller posisjon.

Partneren til Chelsea Ayala, Marcos Hederia, delte en veldig rørende historie om dette på sosiale medier, og bildet av Chelsea Ayala og det lille barnet har fått over 166K likerklikk på hans Facebook-side. Dette viser hvor mye medfølelse og empati som finnes i verden, og hvor mye en enkelt handling kan inspirere andre til å gjøre det samme.

Jeg vil offentliggjøre denne store handlingen av kjærlighet. Det du gjorde for den lille babyen, vil jeg hylle deg for. Uten å kjenne han, uten å nøle, uten å tenke på at han var skitten og luktet. Slike ting ser man ikke hver dag. ”

Vis din hyllest til denne kvinnen ved å dele videre!

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>