Ingen vil ha en jente med Downs syndrom – Den single pappaen tar seg av henne som sin egen datter

Alba ble født med Downs syndrom, og ble forlatt av moren. Det var ingen familier som ønsket å adoptere henne, før Luca Trapanese bestemte seg for å oppfylle drømmen om å bli far.

Da moren til lille Alba oppdaget at hun ble født med Downs syndrom, bestemte hun seg for at hun ikke ville beholde henne. De lette lenge for å finne en adoptivfamilie til den lille jenta, men ingen var klare til å ønske henne velkommen inn i familien deres. Over 20 familier ble spurt, men alle takket nei.

Samtidig hadde Luca Trapanese lenge drømt om å bli far. Luca er homofil, og hans eneste mulighet var å adoptere. Men i Italia, hvor Luca kommer fra, er det spesielt vanskelig å adoptere et barn hvis man er homofil.

Luca ble til slutt godkjent som adoptivfar, men det var på en betingelse – han ble plassert sist i køen og fikk kun adoptere et barn med funksjonshemming eller atferdsproblemer.

Det var ingen hindring for Luca, han hadde bestemt seg for å bli far.

«Jeg ønsket å adoptere et barn, uavhengig av om det var funksjonshemmet,» sa han til BBC.

Han måtte vente lenge, men til slutt fikk han beskjed om at lille Alba, da bare 13 dager gammel, trengte et hjem. Fra det sekundet han så den lille jenta, visste han at det datteren hans.

Nå har Alba blitt eldre, og historien deres har fått oppmerksomhet verden rundt.

«Vår historie tilbakeviser mange stereotypier om farskap, religion og familie. Det var ikke poenget med adopsjonen. Dette er bare vår historie», skriver Luca på Facebook.

Som Lucas ser det har han verdens beste datter. Hun er glad, elsker å være sosial og har en sterk personlighet. Vi er sikre på at lille Alba er enig i at hun har fått verdens beste far.

Historien deres er virkelig et bevis på at kjærlighet ikke kjenner noen grenser!

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>