Gutten er tydelig nervøs når han går opp på scenen. Sekunder senere har alle snudd seg i ærefrykt!

«The Voice» Norge er en populær sangkonkurranse som har fanget hjertene til mange seere over hele landet. Showet har talentfulle sangere som konkurrerer mot hverandre for en sjanse til å vinne en platekontrakt med et stort musikklabel. Dommerne, som er erfarne og suksessfulle musikere selv, gir verdifull tilbakemelding og veiledning til deltakerne gjennom hele konkurransen.

Formatet for showet har i stor grad vært uendret siden begynnelsen, med hver sesong har sin egne unike stemning og spenning, og det er alltid nye talentfulle deltakere som bringer sin egen personlighet og stil til showet.

Isak Øvrevold, en 17 år gammel deltaker, imponerte nylig dommerne i «The Voice» med sin utrolige stemme og scenetilstedeværelse. Han opptrådte foran publikum og dommere og sang «Break My Heart Again», og forlot alle i ærefrykt. Videoen av auditionen hans har nådd over 250 000 visninger på YouTube, og seere kommenterer hans imponerende talent og musikalitet. Isaks englestemme er avhengighetsskapende og kan berøre hjertene til alle som lytter til ham. Hans opptreden vitner om tapperhet og musikalsk dyktighet, og han har definitivt markert seg på den norske musikkscenen. Se hans fantastiske audition på YouTube og nyt den unike talentet hans.

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>